BEGELEIDING HOOGGEVOELIGHEID

Overal tussen mensen vindt energie-uitwisseling plaats. Waar mensen bij elkaar zijn, maar ook over grote afstanden, beïnvloeden zij elkaar in energetisch opzicht.

Als mens kan je vervuilde energie van andere mensen opnemen en je eigen levensenergie weggeven (leeglopen). Vuile energie is bijvoorbeeld energie die je overneemt van iemand anders en die niet bij je past, zoals de woede die om iemand heen hangt. Mensen kunnen van elkaar ook energie wegtrekken.

Klachten van plotselinge moeheid, geïrriteerdheid, lusteloosheid, pijn, verlies van levens vreugde en zeker ook uitputting en
burn-out kunnen allemaal het gevolg zijn van dat energetische contact. Dit alles kan ertoe leiden dat we dagelijks aan ‘het overleven’ zijn en geen energie meer over hebben. We worden ontvankelijker voor ziekten en herstellen maar moeizaam.

Ook de kwaliteit van onze voeding, maar ook elektriciteit heeft invloed op ons energiesysteem.

De begeleiding geeft handvatten om energetisch leeglopen en vervuilen te kunnen herkennen. Hoe je de oorzaak daarvan kan vaststellen en wat je daaraan kan doen. Je leert hoe je je kunt beschermen tegen energetisch leeglopen en vervuilen. Tevens leer je beter in je energie te blijven, meer in je kracht te gaan staan. Van daaruit kun je op een meer vreugdevolle manier het contact met anderen aangaan.